Здравейте !
Няма такава опия в раздел доставки, а вчера ми се наложи да въвеждам такава ф-ра . Имам поръчана за изработване 3 вида стока/ артикула/ . Във фактурата имам 3 -те артикула с единична цена и 1 ред с текст "Подготовка и разкрояване" ./ в случая на плотер се прави разкрояването/
Мисля , че ще е добре за програмчето да има възможност при заприхождаване да има опция и услуга . услугата може и да пр. "срязване "и т.н.
Oпция услуга в раздел "Доставки"
Започната от
kr1100
, 11.03.2009 21:59
2 отговора на тази тема
Публикувано: 11.03.2009 - 21:59
Публикувано: 11.03.2009 - 22:02
Здравейте,
за съжаление това няма как да стане, тъй като услугата не може да има наличност.
В StoreHouse PRO подобни разходи, за които не се следи наличността и нямат отношение към склада могат да се отбелязват по стойност в модул "Приходи и разходи".
Някакъв вариант е да си дефинирате една фиктивна стока, условно наречена "външни услуги", която ще можете да избирате от списъка на артикулите и съответно да доставяте. Ако обаче желаете стойността на тази услуга да се разпределя в себестойността на останалите артикули в документа, тогава отново бих препоръчал PRO версията. В нея такива допълнителни разходи могат да се впишат по стойност в полето за транспортни разходи, а програмата автоматично ще разпредели разхода между останалите артикули в операцията, по този начин увеличавайки тяхната себестойност.
Поздрави.
за съжаление това няма как да стане, тъй като услугата не може да има наличност.
В StoreHouse PRO подобни разходи, за които не се следи наличността и нямат отношение към склада могат да се отбелязват по стойност в модул "Приходи и разходи".
Някакъв вариант е да си дефинирате една фиктивна стока, условно наречена "външни услуги", която ще можете да избирате от списъка на артикулите и съответно да доставяте. Ако обаче желаете стойността на тази услуга да се разпределя в себестойността на останалите артикули в документа, тогава отново бих препоръчал PRO версията. В нея такива допълнителни разходи могат да се впишат по стойност в полето за транспортни разходи, а програмата автоматично ще разпредели разхода между останалите артикули в операцията, по този начин увеличавайки тяхната себестойност.
Поздрави.
Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
Публикувано: 08.04.2009 - 18:44
Цитат(Иван Тодоров @ 11 Mar 2009 22:02) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,
...В StoreHouse PRO подобни ...
Поздрави.
...В StoreHouse PRO подобни ...
Поздрави.
Здравейте,
Да но на сегашната ситуация не ми се купува StoreHouse PRO. Бях се приготвил да купя PRO то след Нова година , но ме изненада цената .
Не е упрек към Вас за цената , но това са възможностите за момента.
Поздрави.
1 потребители четат тази тема
0 потребител(и), 1 гост(и), 0 анонимен потребител(и)