Прехвърляне към съдържание

Проблем със създаването на архив на данните с новата версия 2.2.

• Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 Димитър Мирчев

Димитър Мирчев

Потребител

• Лицензирани
  • Пип
  • 4 Мнения:

Публикувано: 19.03.2009 - 19:54

Здравейте,От близо 6 месеца работя с Storehouse Lite.До сега не съм имал проблеми със създаването на архива.
Проблема се появи след като надградих програмат със последната версия 2.2.Проблема се състои във следното:Инсталирах новата версия , излезе въпрос дали искам да направя архив на данните аз дадох да, но ми излезе че има някъква грешка.Деинсталирах програмата,след което инсталирах новата версия но пак ми даде същата грешка.
Затова се обръщам към вас за помощ.......
Благодаря предварително.

#2 Иван Тодоров

Иван Тодоров

Елизия Софтуер

• Администратор
  • ПипПипПипПип
  • 987 Мнения:
  • Град:Благоевград

Публикувано: 19.03.2009 - 20:00

Здравейте,
опитайте се да промените директорията, в която се съхраняват архивите. Можете да посочите друга директория от менюто "Система" -> "Архивиране" -> "Директория за съхранение на архивите" -> "Избор на друга директория".

До версия 2.2 програмата съхраняваше архивите в директорията, в която се намираше базата данни. От версия 2.2 по подразбиране директорията за тяхното съхранение е тази, в която се съхраняват потребителските документи. Ако по някаква причина програмата не успее да определи коя е тази директория на Вашия компютър, е възможно да не успее да запише архивния файл.

Все пак, информацията за проблема, която предоставяте е крайно оскъдна и повече от това не мога да кажа на този етап. Като минимум ще ми е необходимо точното съобщение за грешка, както и какъв Windows използвате.

Поздрави.

Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница

StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство

Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти

1 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 1 гост(и), 0 анонимен потребител(и)