Здравейте, от няколко дни пробвам StoreНouse Lite, за да видя можем ли да я ползваме за нашата фирма. Имам проблем с производството и искам да попитам- има ли начин да разделя на две групи артикулите които се произвеждат, примерно бисквит и глазура. Като всяка една група има и подкатегори, примерно- ваза, пано и др. Дано да съм успяла да обясня разбираемо, благодаря предварително!
1 отговор на тази тема
Публикувано: 03.11.2009 - 12:11
Публикувано: 03.11.2009 - 13:26
Здравейте,
не съм съвсем сигурен, че разбирам точно въпроса Ви, но в общи линии организация на групите и подгрупите по този начин е напълно възможна. Можете да се запознаете с начина на създаване и редактиране на групите от ръководството на програмата, или по-конкретно от този адрес.
Асоциирането на стоките с определени групи става по време на създаването на артикулите, но разбира се е възможно и на по-късен етап - при зареждането им за редакция в модул "Стоки".
Необходимо е обаче да имате предвид, че групите се използват единствено при изготвяне на справки, за да е възможно филтрирането на резултатите от отчетите по такъв признак. Нямат конкретно приложение за производството, освен при справките, които се отнасят до произведените изделия и/или вложените в производство материали.
Поздрави.
не съм съвсем сигурен, че разбирам точно въпроса Ви, но в общи линии организация на групите и подгрупите по този начин е напълно възможна. Можете да се запознаете с начина на създаване и редактиране на групите от ръководството на програмата, или по-конкретно от този адрес.
Асоциирането на стоките с определени групи става по време на създаването на артикулите, но разбира се е възможно и на по-късен етап - при зареждането им за редакция в модул "Стоки".
Необходимо е обаче да имате предвид, че групите се използват единствено при изготвяне на справки, за да е възможно филтрирането на резултатите от отчетите по такъв признак. Нямат конкретно приложение за производството, освен при справките, които се отнасят до произведените изделия и/или вложените в производство материали.
Поздрави.
Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
Други теми с етикет: групи
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Импорт на групиЗапочната от quattrobg, 20 Jun 2010 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
Справка по групи артикулиЗапочната от ENSON, 11 Sep 2007 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
номенклатури и групиЗапочната от dimidd, 21 Jan 2007 |
|
|
1 потребители четат тази тема
0 потребител(и), 1 гост(и), 0 анонимен потребител(и)