Здравейте,
искам да си инсталирам Вашата програма Store House LITE, но при инсталирането й всички надписи ми се появяват като йероглифи! Затова се обръщам за помощ към Вас да ми кажете, ако знаете какво ми липсва или трябва да направя, за да получавам всички надписи кирилизирани!? Благодаря Ви предварително.
Относно надписите на кирилица в StoreHouse LITE
Започната от
bitov2
, 20.03.2011 22:10
кирилица шрифт
1 отговор на тази тема
Публикувано: 20.03.2011 - 22:10
Публикувано: 20.03.2011 - 22:13
Здравейте,
проблемът Ви е свързан с регионалните настройки на операционната система. За информация относно справянето с него прочетете тази тема.
Поздрави.
проблемът Ви е свързан с регионалните настройки на операционната система. За информация относно справянето с него прочетете тази тема.
Поздрави.
Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
Други теми с етикет: кирилица, шрифт
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Увеличаване на размера на шрифтаЗапочната от kr1100, 14 Jun 2011 |
|
|
||
![]() |
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Проблем с шрифтаЗапочната от Данаилов, 20 Nov 2008 |
|
|
|
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
Промяна на големината на шрифта при печат на заявкиЗапочната от pepi_87, 12 Jun 2008 |
|
|
||
![]() |
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
КирилизацияЗапочната от 2melectro, 14 May 2008 |
|
|
|
![]() |
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
проблеми с кирилизациятаЗапочната от djobkova, 29 Jul 2005 |
|
|
1 потребители четат тази тема
0 потребител(и), 1 гост(и), 0 анонимен потребител(и)

Тази тема е заключена