Вчера инсталирах новата версия.Всичко премина безпроблемнно. "Намалих" си неактивните контрагенти -за което благодаря много. Имам 1 въпрос -необходимо ли е да се пазят старите инсталационни версии на програмата ?
Според мен не е необходимо, но да питам се пак.За проверка от НАП мисля, че са необходими.
Трябва ли да се пазят старите инсталационни версии?
Започната от
kr1100
, 20.05.2011 14:46
инсталация и актуализация
1 отговор на тази тема
Публикувано: 20.05.2011 - 14:46
Публикувано: 20.05.2011 - 14:52
Здравейте,
не е задължително да пазите инсталационни копия на старите версии. Добре е обаче да имате под ръка инсталатора на най-актуалната от тях, въпреки че винаги можете да го изтеглите и от уебсайта.
Между другото, току що публикувах по-нова версия - 2.6.1. В нея са отстранени два пропуска от предишната версия.
Поздрави.
не е задължително да пазите инсталационни копия на старите версии. Добре е обаче да имате под ръка инсталатора на най-актуалната от тях, въпреки че винаги можете да го изтеглите и от уебсайта.
Между другото, току що публикувах по-нова версия - 2.6.1. В нея са отстранени два пропуска от предишната версия.
Поздрави.
Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
Други теми с етикет: инсталация и актуализация
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Възможно ли е да възникне проблем при актуализация на програмата?Започната от Hris, 29 Apr 2011 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
Помощ при инсталацията на новата версияЗапочната от Liana, 19 Mar 2008 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
StoreHouse LITE →
инсталиране на новата версияЗапочната от dimidd, 22 Feb 2007 |
|
|
0 потребители четат тази тема
0 потребител(и), 0 гост(и), 0 анонимен потребител(и)