Прехвърляне към съдържание

въвеждане на мерни единици

модул стоки мерни единици

• Please log in to reply
2 отговора на тази тема

#1 vdj

vdj

Потребител

• Лицензирани
  • Пип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 19.12.2011 - 16:23

Здравейте,
При въвеждане на стоки в номенклатурата в меню "основна мярка" имам възможност да избера само КГ. На мен са ми необходими различни мерни единици, като напр. бр, л, гр, мл. Откъде мога да ги добавя?
Предварително благодаря,
Весела Жукова

#2 Иван Тодоров

Иван Тодоров

Елизия Софтуер

• Администратор
  • ПипПипПипПип
  • 987 Мнения:
  • Град:Благоевград

Публикувано: 19.12.2011 - 16:44

Здравейте,
мерните единици се въвеждат от оператора на програмата в същото поле ("основна мярка"), от което сте избрали и мерната единица "кг" (всъщност, и тя е била въведена ръчно от оператор, тъй като в програмата няма предварително дефинирани никакви мерни единици). След като веднъж е въведена определена мерна единица, по-късно тя вече може да бъде избирана от списъка с останалите мерки, тъй като програмата ще я е запомнила, т.е. повече няма да е необходимо да я записвате ръчно.

Поздрави.
Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница

StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство

Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти

#3 vdj

vdj

Потребител

• Лицензирани
  • Пип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 19.12.2011 - 20:45

Благодаря за бързия отговор :-)

Други теми с етикет: модул стоки, мерни единици

1 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 1 гост(и), 0 анонимен потребител(и)