Здравейте,
бих искал да попитам дали е възможно да се направи опция, в която съвсем ненатрапчиво да се добавя към фактурите за печат, логото или друг графичен символ, който да идентифицира фирмата?
Благодаря ви.
Мариян Маринов
Индивидуален Дизайн на фактурите ?
Започната от
Mariyan.M
, 19.09.2005 15:25
фирмено лого дизайн фактура
2 отговора на тази тема
Публикувано: 19.09.2005 - 15:25
Публикувано: 19.09.2005 - 19:41
Здравейте,
принципно е възможно, но верятно ще стане на по-късен етап. В момента работя по други нововъведения в продукта, които окупират времето ми изцяло. Ще го имам предвид обаче.
Поздрави,
Иван Тодоров
принципно е възможно, но верятно ще стане на по-късен етап. В момента работя по други нововъведения в продукта, които окупират времето ми изцяло. Ще го имам предвид обаче.
Поздрави,
Иван Тодоров
Официален сайт на Елизия ЕООД || Абонирайте се за получаване на новини в нашата Facebook страница
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
StoreHouse PRO - софтуер за управление на склад, фактуриране и производство с големи възможности, на изключителна цена
InCash - софтуер за лично и семейно счетоводство
Статии и помощни материали - тук можете да разгледате подробната помощна информация за всеки един от нашите продукти
Публикувано: 11.01.2009 - 17:46
Цитат(Mariyan.M @ 19 Sep 2005 14:25) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,
бих искал да попитам дали е възможно да се направи опция, в която съвсем ненатрапчиво да се добавя към фактурите за печат, логото или друг графичен символ, който да идентифицира фирмата?
Благодаря ви.
Мариян Маринов
Благодаря ви.
Мариян Маринов
Здравей!
В меню "Настройки"-"Предпочитания на потребителя"-"Отпечатване на лого"-избор на файл"(файлът трябва да е bmp-формат)
Други теми с етикет: фирмено лого, дизайн, фактура
Техническа поддръжка →
Хелпдеск →
Опис на издадените фактуриЗапочната от ivpemo, 20 Mar 2012 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Отпечатване на фактура и копие на 1 листЗапочната от kr1100, 08 Jul 2011 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Настройка на документиЗапочната от jpcomposites, 03 Jul 2011 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Основание за неначисляване на ДДС при нулева ставкаЗапочната от SonicE, 01 Jun 2011 |
|
|
||
Софтуерни продукти →
StoreHouse PRO →
Неотпечатване на символ &Започната от kr1100, 28 May 2011 |
|
|
0 потребители четат тази тема
0 потребител(и), 0 гост(и), 0 анонимен потребител(и)