Прехвърляне към съдържание


Ръководство за работа със складовата програма StoreHouse PROРъководство за работа със складовата програма StoreHouse PRO

 

Това ръководство, без да претендира за изчерпателност, има за цел да Ви даде общ поглед върху начина на работа със складовата програма StoreHouse и нейните възможности, както и да послужи като помощна информация за потребителите на продуктите StoreHouse LITE и StoreHouse PRO. За всички аспекти на работата, които не са засегнати в него, потребителите на StoreHouse PRO с активен абонамент за поддръжка могат да се обръщат към нас за съдействие по телефон, имейл или чрез TeamViewer. Потребителите на LITE версията могат да задават своите въпроси чрез хелпдеска във форума за техническа поддръжка, където регистрацията е напълно безплатна.

 


Съвет

Ако за първи път работите с нашия продукт или пък изобщо със складов софтуер, препоръчваме Ви предварително да прочетете и статията "Как да започнем работа със StoreHouse LITE в 10 бързи стъпки". След това можете да се върнете обратно към пълното ръководство за работа с програмата, за да прочетете в по-големи подробности за нейните отделни части и за операциите, които се поддържат.Ръководството е разделено на няколко отделни глави, всяка от които разглежда отделните части на програмата:
Допълнителни материали, които могат да са Ви от полза:

 

 

Страница на складовите програми StoreHouse LITE и StoreHouse PRO