Прехвърляне към съдържаниеСнимка

Как да запазя архива?

архивиране

 • Влезте, за да отговорите
1 отговор на тази тема

#1 Manchev

Manchev

  Потребител

 • Лицензирани потребители
 • Пип
 • 1 Мнения:

Публикувано: 13.09.2007 - 05:53

Зравейте,г-н Тодоров!
Използвам безплатната версия на програмата,интересува ме как мога да сваля на носител архива със записаните до момента извършени операции и след това да го кача на ново в програмата.Всичко това ми се налага,защото трябва да преинсталирам ОС-а.Благодаря.

#2 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

  Елизия Софтуер

 • Администратор
 • ПипПипПипПип
 • 1216 Мнения:

Публикувано: 13.09.2007 - 07:17

Здравейте,
при стартирана програма натиснете F11, за да влезете в режим на архивиране, а след това кликнете бутона "започни изпълнение". При завършване на архивирането, програмата ще Ви посочи пътя и името на архивния файл, който трябва да запишете на външния носител. Архивните файлове в StoreHouse са с окончание .Z, а името се образува по следната схема: SHГГГГММДДЧЧММСС.Z, където:

ГГГГ = година
ММ = месец
ДД = ден
ЧЧ = час
ММ = минути
СС = секунди

По този начин архивен файл, създаден на 13.09.2007 г. в 10:30 ч. би имал следното име: SH20070913103000.Z. Това от своя страна улеснява потребителя при търсенето на определени архиви.

Самите архиви по подразбиране се създават в инсталационната директория на програмата (C:\Program Files\itss\StoreHouse\), освен ако пътят за съхранението им не е бил променен от потребителя (това е възможно само в PRO версията).

След като преинсталирате операционната система и програмата, възстановяването става от менюто "Система" -> "Архивиране" -> "Възстановяване от архивно копие". От диалоговия прозорец за избор на файл посочете архивния файл, от който желаете да възстановите данните и натиснете бутона за започване на изпълнението. След завършване на разархивирането е желателно да рестартирате програмата.

Поздрави,
Иван Тодоров
Други теми с етикет: архивиране

2 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 2 гост(и), 0 анонимен потребител(и)