Прехвърляне към съдържание


Снимка

Протоколи за трансформация.

мерни единици трансформация мостри

 • Влезте, за да отговорите
1 отговор на тази тема

#1 kr1100

kr1100

  Редовен потребител

 • Лицензирани потребители
 • ПипПип
 • 43 Мнения:

Публикувано: 15.05.2008 - 18:45

Здравейте!
Инсталирах си Lite версия, създадох си номенклатура на стоките, контрагенти -доставчици и клиенти . И мисля да закупя версия Про.

Но в процеса на тестване на програмата стигнах до въпроса : " В версия Про предвиждат ли се протоколи за трансформация на стоки и материали - примерно от кв.м в кг , от м. в кг и обратно "? В моята сфера на дейност ми се налагат именно такива трансформации - купувам стока и материали, които ще се влагат в производство , но мерните единици на доставчиците не ми вършат работа .
Друг въпрос е , че не намирам документа за изписване на дадена стока / дребни неща/ безвъзмезно на клиенти като мостра за изпробване. Ако не се изпишат тези стоки ще се явяват в наличност.

Поздрави за добрата програма .Надявам се да стане още по-добра и гъвкава.

#2 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

  Елизия Софтуер

 • Администратор
 • ПипПипПипПип
 • 1243 Мнения:

Публикувано: 15.05.2008 - 18:59

Здравейте,
благодаря Ви за положителните отзиви за програмата!

Възможност за трансформация от една мерна единица в друга се предвижда, но ще бъде добавена в по-следващата планирана версия на програмата. За съжаление няма да има възможност да бъде включена в следващата версия, тъй като тя вече е на етап тестове и не се добавят нови функции.

Що се отнася до изписването на стоки, които се подаряват на клиента, то това може да стане чрез издаване на обикновена стокова разписка от модул "Продажби", по нулева цена. Друг вариант за това е да ги включвате в разходната норма на изделия или услуги, които фактурирате на клиентите, при което ще бъдат изписани от склада в момента на производството (за изделия) или при продажбата (в случай, че са добавени към разходна норма на услуга).

Поздрави.
Други теми с етикет: мерни единици, трансформация, мостри

0 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 0 гост(и), 0 анонимен потребител(и)