Прехвърляне към съдържание


Снимка

Печат на матричен принтер

отпечатване

 • Заключена тема Тази тема е заключена
1 отговор на тази тема

#1 ceco

ceco

  Редовен потребител

 • Лицензирани потребители
 • ПипПип
 • 15 Мнения:

Публикувано: 26.08.2008 - 14:01

Здравейте г-н Тодоров,

Въпросът ,който повдигам се отнася за печат на матричен принтер/Panasonic KX1150/.
Преди Storehouse използвах ДОС програма за складово стопанство.При печат от ДОС принтерът изпечатваше документите сравнително бързо в сравнение при печат в Уиндоус и в частност с настоящата складова програма.След известно ровене в нета открих ,че печата в среда Уиндоус е бавен ,тъй като документа се печата като графика а не като символи. Та въпросът ми е има ли възможност да се подобри качеството на печат в Уиндоус среда?

Поздрави
Ц.Грънчаров

#2 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

  Елизия Софтуер

 • Администратор
 • ПипПипПипПип
 • 1236 Мнения:

Публикувано: 26.08.2008 - 14:07

Здравейте,
да, ще има такава възможност в по-следващата версия. Това вече е планирано и в тази връзка промяната ще е свързана с възможността да се забрани от потребителя отпечатването на вертикални линии при печат на таблици. Ще се запазят само хоризонталните, които се печатат на един пас от печатащата глава и не водят до забавяне. Що се отнася до другия фактор, който води до забавяне при печат на матричен принтер - отпечатването на области от документите, които са запълнини със сив цвят, това може да се забрани и в момента от менюто "Настройки" - "Предпочитания на потребителя" - "Използвай икономичен печат".

Поздрави.

Редактирано от Иван Тодоров: Плановете за добавяне на изрична поддръжка на матрични принтери и свързаните с това промени в продукта са замразени за неопределено време. При някакво допълнително развитие по въпроса, това ще бъде анонсирано в сайта.Други теми с етикет: отпечатване

0 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 0 гост(и), 0 анонимен потребител(и)