Jump to content

Интеграция с електронен магазин


Dido

Препоръчани публикации

Здравейте,

 

Обмислям закупуване на складов софтуер и едновременно изграждане на фирмен сайт за авточасти.

 

Интересува ме има ли начин да се интегрира StoreHouse Pro с електронен магазин? 

 

Ако бъде изграден фирмен сайт с Joomla! + VirtueMart би ли могло по SKU номера да се синхронизира наличността и цената в електронния и физическия магазин? (При продажба на продукт от електронния или физическия магазин, количествата да се актуализират. При продажба в електронния магазин  да се резервира наличността от склада за да не може да бъде продадена докато не бъде потвърдена/отказана от клиента и изписана от администратор или освободена отново за продажба.) Ако още малко се развихри въображението защо да няма и синхронизиране на клиентски групи...

 

Ако няма изградена такава функционалност бихте ли се ангажирали да я направите срещу заплащане? Смятам, че има бъдеще в подобна насока на развитие.

 

Разглеждал съм няколко складови софтуера с допълнителни разработени модули за е-магазини, но да си призная не съм срещал читав и добре индексиран от Гуги електронен магазин. 

 

Предварително Ви благодаря за отговора!

 

Поздрави,

Дидо.

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

за съжаление такава интеграция към момента няма и засега не мога да се ангажирам лично с реализацията й. При все това, нищо не пречи на наемете друг разработчик, който да я направи. Ще Ви съдействам с информацията, която ще Ви и е необходима, за да я реализирате.

 

На практика SKU номерът на артикула е неговия номенклатурен код. Всеки артикул в StoreHouse има такъв код и към всеки артикул има информация за неговата наличност. Останалото е въпрос на конкретно решение, което можем да обсъдим допълнително. Ако проявавате интерес, свържете се с мен по телефон, за да коментираме въпроса по същество.

 

Поздрави.

Link to comment
  • 1 year later...

Здрвейте, има ли някакво развитие по този въпрос. Има ли разработен конектор или някакъв друг вариан за връзка с ел.магазин. Конкретно ме интересува за OpenCart и Magento.

Също ме интересува каква е базата с която работи програмата?  

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

не, не се работи в такава насока. Доколкото ми е известно обаче, има разработка на друга фирма, която предлага интеграция на продукта StoreHouse PRO със софтуер за онлайн търговия, но не мога да кажа нито с коя система точно, нито пък имам някакви отзиви от клиенти, които ползват тази разработка. Във всеки случай тя не е била координирана с мен по никакъв начин. Потърсете в Гугъл, ако проявявате интерес.

 

Относно базата данни, тя използва ядрото на SQLite.

 

Поздрави.

Link to comment

Присъедини се към разговора

Можеш да публикуваш сега, а да се регистрираш после. Ако имаш акаунт, Влез сега за да публикуваш със своя профил.
Забележка: Преди да се покаже, публикацията ще бъде прегледана от модератор.

Гост
Отговорѝ в тази дискусия...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...