Прехвърляне към съдържание


Снимка

Относно StoreHouse PRO и промените в Наредба Н-18


  • Заключена тема Тази тема е заключена
Няма отговори към тази тема

#1 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

    Елизия Софтуер

  • Администратор
  • ПипПипПипПип
  • 1224 Мнения:

Публикувано: 14.11.2018 - 18:18

Уважаеми потребители и клиенти,

 

във връзка с последните изменения в Наредба Н-18, засягащи и софтуерните продукти с възможности за управление на продажбите, бихме искали да Ви съобщим, че работим усилено по създаването на версия (3.0) на StoreHouse PRO, която ще е напълно съобразена с новите изисквания на НАП и на първо време ще е в състояние да управлява фискални устройства, произведени от фирма Тремол (касови апарати и фискални принтери). Надяваме се, че въпреки твърде кратките срокове, реализацията на промените ще приключи преди срока, определен от НАП, а именно 31.03.2019 г.

 

ВАЖНО!

 

Отново подчертаваме: Устройствата, които ще можете да използвате с нашия продукт веднага след издаването на версия, която покрива всички изисквания на наредбата са произведените от фирма Тремол. Разбира се, на по-късен етап ще сме в състояние да Ви предложим и поддръжка на устройствата на други производители, но засега не се ангажираме с конкретни срокове, така че Ви молим да отчетете това при избора си на ФУ, ако желаете да продължите работа с нашия продукт.

 

Потребителите на StoreHouse PRO, които към момента на издаването на версия, покриваща изискванията на Наредба Н-18 имат активен абонамент за поддръжка за този продукт, ще могат да я получат без да е необходимо да правят покупка на пълната стойност на лиценза.

 

Междувременно бихме искали да напомним, че Наредба Н-18 се отнася до регистрирането на плащания на фискални устройства, когато е налице задължение за издаване на фискален бон. Това означава, че за фирмите, които работят единствено с плащания по банков път тази наредба не се прилага и такива потребители ще могат да продължат да използват и досегашната версия на програмата и след 31.03.2019 г.

 

Елизия ЕООД
1 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 1 гост(и), 0 анонимен потребител(и)