Прехвърляне към съдържание


Снимка

Относно StoreHouse PRO и промените в Наредба Н-18


  • Заключена тема Тази тема е заключена
Няма отговори към тази тема

#1 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

    Елизия Софтуер

  • Администратор
  • ПипПипПипПип
  • 1222 Мнения:

Публикувано: 14.11.2018 - 18:18

Уважаеми клиенти,

 

във връзка с последните изменения в Наредба Н-18, засягащи и някои от софтуерните продукти, бихме искали да Ви съобщим, че работим по създаването на нова версия (3.0) на StoreHouse PRO, която ще е напълно съобразена с новите изисквания на НАП и ще е в състояние да управлява фискални устройства на фирма Тремол. Надяваме се, че въпреки твърде кратките срокове, реализацията на промените ще приключи преди срока, определен от НАП, а именно 31.03.2019 г.

 

ВАЖНО!

 

Понастоящем разработваме и тестваме комуникацията и управлението на фискалните устройства на фирма Тремол. Това са устройствата, които ще можете да използвате с нашия продукт веднага след издаването на версия, която покрива всички изисквания на наредбата. Разбира се, на по-късен етап ще сме в състояние да Ви предложим и поддръжка на устройствата на други производители, но отсега не бихме могли да се ангажираме с конкретни срокове за тях.

 

Потребителите на StoreHouse PRO, които към момента на издаването на версия, покриваща изискванията на Наредба Н-18 имат активен абонамент за поддръжка за този продукт, ще могат да я получат безплатно - по досегашните условия, без да е необходимо да правят покупка на пълната стойност на лиценза.

 

Междувременно бихме искали да напомним, че Наредба Н-18 се отнася до регистрирането на продажби на фискални устройства, когато е налице задължение за издаване на фискален бон. Това означава, че за фирмите, които работят с плащания по банков път или използват продукта в обект, в който не е наличен фискален апарат, тези промени не би следвало да се прилагат.

 

Елизия ЕООД
0 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 0 гост(и), 0 анонимен потребител(и)