Прехвърляне към съдържание


Снимка

Относно StoreHouse PRO и промените в Наредба Н-18


  • Заключена тема Тази тема е заключена
Няма отговори към тази тема

#1 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

    Елизия Софтуер

  • Администратор
  • ПипПипПипПип
  • 1234 Мнения:

Публикувано: 14.11.2018 - 19:18

Уважаеми потребители и клиенти,

 

във връзка с измененията в Наредба Н-18, засягащи и софтуерните продукти, бихме искали да Ви съобщим, че работим усилено по създаването на нов продукт - наследник на StoreHouse PRO (негова разновидност, отговаряща на спецификите на наредбата). На първо време продуктът ще е в състояние да управлява фискални устройства Тремол и Дейзи. Стремежът ни е да съобразим времето за издаването на продукта с крайния срок, който към днешна дата е 30.09.2019 г., но по обективни причини не е възможно да дадем каквито и да е гаранции по този въпрос.

 

За потребителите, които са лоялни към нас (не са пропускали подновяването на своя абонамент за продължителен период) и към датата на издаването на новия продукт имат активен абонамент за StoreHouse PRO (версия 2.7.х или по-нова), ще предоставим възможност за безплатно преминаване към новия продукт (т.е. мигриране на лицензите и данните към новата програма).

 

Междувременно бихме искали да напомним също, че ако фирмата ви приема плащания единствено по банков път и едновременно с това в обекта, в който използвате продукта не е наличен (и не е регистриран) фискален апарат, тогава изискванията на Наредба Н-18 не се отнасят до вас и спокойно можете да продължите да използвате класическата версия на продукта, която планираме да продължим да развиваме и разпространяваме за фирмите, които не попадат в обхвата на тази наредба.

 

Елизия ЕООД
0 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 0 гост(и), 0 анонимен потребител(и)