Прехвърляне към съдържание


Снимка

Относно StoreHouse PRO и промените в Наредба Н-18


  • Заключена тема Тази тема е заключена
Няма отговори към тази тема

#1 Елизия Софтуер

Елизия Софтуер

    Елизия Софтуер

  • Администратор
  • ПипПипПипПип
  • 1232 Мнения:

Публикувано: 14.11.2018 - 18:18

Уважаеми потребители и клиенти,

 

във връзка с измененията в Наредба Н-18, засягащи и софтуерните продукти, бихме искали да Ви съобщим, че работим усилено по създаването на наследник на StoreHouse PRO (версия 3.0, която ще бъде разновидност на класическата PRO версия, но отговаряща на спецификите на наредбата). На първо време продуктът ще е в състояние да управлява фискални устройства Тремол и Дейзи. Стремежът ни е да съобразим времето за издаването на продукта с крайния срок, който към днешна дата е 30.09.2019 г., но по обективни причини не е възможно да дадем каквито и да е гаранции по този въпрос.

 

За потребителите, които са лоялни към нас и към датата на издаването на новия продукт имат активен абонамент за StoreHouse PRO (версия 2.7.х), ще предоставим възможност за безплатно преминаване към новия продукт (т.е. мигриране на лицензите и данните към новата програма).

 

Междувременно бихме искали да напомним също, че ако фирмата ви приема плащания единствено по банков път и едновременно с това в обекта, в който използвате продукта не е наличен (и не е регистриран) фискален апарат, тогава изискванията на Наредба Н-18 не се отнасят до вас и спокойно можете да продължите да използвате класическата версия на продукта, която планираме да продължим да развиваме и разпространяваме за фирмите, които не попадат в обхвата на тази наредба.

 

Елизия ЕООД
2 потребители четат тази тема

0 потребител(и), 2 гост(и), 0 анонимен потребител(и)